Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Brunch! Uit de keuken van de zussen Els en Iris…

Brunch! Uit de keuken van de zussen Els en Iris…

Een kinderdroom was het voor deze twee zusjes, om een kookboek te schrijven. En met het boek Brunch! Uit de keuken van de zussen Els & Iris Debremaeker werd hun droom werkelijkheid. Zoals we van Els gewoon zijn (check haar verhaal in een vorige blogpost), wil ze ons haar liefde voor eten delen. En zoals we nu merken, zit die liefde voor seizoensgroenten en -fruit, voor geuren en smaken in de familie! De zussen genieten van eten en wij genieten van hun verhaal!

Receptjes knippen uit mama’s tijdschriften en in mooi gekafte schriftjes plakken was altijd veel leuker dan huiswerk maken. En nu mochten ze hun receptjes in hun eigen brunchboek plakken. Want ontbijten met een doordeweekse croissant en een kop koffie is niet wat zij noemen the real thing, maar wel een tafel vol met bloemen en met lekkers van hartig tot zoet en met een drankje dat een blosje op de wangen brengt. Dus laat je inspireren door hun Scandinavische brunch, Landelijke brunch, Moederdagbrunch, Italiaanse brunch, Girly Tea Party brunch of Amerikaanse brunch. En klets lekker bij met tantes en ooms, roddel een beetje met vriendinnen, samen met de kinderen. Want dat is hoe zij het zouden doen!

Hier alvast het recept van een aperitiefhapje voor een pittige Girly Tea Party brunch…

Laat je nog meer inspireren door de zussen en check snel hun blog! Meer van Els vind je bij haar bedrijfje Njamelicious.

Brunchliefhebbers, laat van jullie horen! Wat is jouw favoriete brunchgerecht? Njammmmm…

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Wat schaft de pot vanavond?

Wat schaft de pot vanavond?

Geen inspiratie voor het zoveelste avondmaal? Dan vind je in dit boek misschien wel Wat de pot schaft… Het kookboek vol originele recepten geeft verrassende seizoenscombinaties prijs. Overheerlijk én tegelijkertijd goed voor onze planeet! Perfect voor milieubewuste foodies die alles willen weten over een authentieke en duurzame keuken. […]

PrintFriendly and PDF
Win: een Heerlijk Puur Kookboek!

Win: een Heerlijk Puur Kookboek!

To bio or not to bio? Dat is de vraag die velen van ons wakker houdt. Biologische voeding, waarom zouden we ervoor gaan? Is het niet te duur? Is het lekkerder? Is het effectief gezonder? Is het echt beter voor het milieu? Bioforum Vlaanderen vindt […]

PrintFriendly and PDF


1 thought on “Brunch! Uit de keuken van de zussen Els en Iris…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *