Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Een bos voor ons én 1 jaar gratis allesreiniger voor…

Een bos voor ons én 1 jaar gratis allesreiniger voor…

Ongeveer een jaar geleden kondigden we de Ecover-bosactie aan. Wanneer de kaap van 50000 inschrijvingen bij de Ecover familie gehaald werd, zou Ecover een bos aanplanten met een oppervlakte van 50000 m2.

Joepie! Want het aantal inschrijvingen is gehaald! Ecover plant een bos in het najaar! Samen met jullie verzamelden we 556 handtekeningen!

Zoals jullie weten, hing er ook een mooie prijs vast aan deze actie: namelijk gedurende één jaar gratis allesreiniger, voor een ecofris en proper huis. Proficiat, Sandra Buster, jij bent de gelukkige winnaar van het prachtige geschenkpakket van Ecover! Héél binnenkort mag je 6 x 1.5l allesreiniger citroen met een Ecover verrassingspakketje bij je thuis verwachten. Ideaal om aan de lenteschoonmaak te beginnen, geniet ervan!

Dankjewel lieve ecolovers voor jullie inzet en dankjewel Ecover voor het nieuwe bos en jullie producten.

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


1 thought on “Een bos voor ons én 1 jaar gratis allesreiniger voor…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *