Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Hip hip hoera voor Weleda! – 90 jaar –

Hip hip hoera voor Weleda! – 90 jaar –

Weleda is al 90 jaar in harmonie met mens en natuur! En dat verdient een blogpostje!

In 1921 is Weleda ontstaan in een klein dorpje in Zwitserland als een farmaceutisch labo met een eigen plantentuin voor het maken van medicijnen. Vandaag is Weleda dé toonaangevende producent van holistische natuurlijke cosmetica en van farmaceutische producten voor de antroposofische therapie.

Om je een idee te geven van de grootte van het bedrijf: in meer dan 50 landen op alle continenten heeft Weleda 1900 medewerkers.

Weleda, Wele-wa? Het assortiment van Weleda omvat naast geneesmiddelen meer dan 120 natuurlijke cosmeticaproducten.

We gaan je niet vervelen met cijfers maar om het kort en bondig samen te vatten:

I ♥ Eco ♥ Weleda!

Weleda vervult een pioniersrol als duurzame organisatie op vlak van zorgvuldig milieubeheer en actieve bescherming van natuurlijke hulpbronnen. Voor de inkoop van grondstoffen werkt het bedrijf samen met lokale partners waarvan de werknemers eerlijk beloond worden.

Wil jij Weleda persoonlijk leren kennen? Geen probleem! Want wij verloten 10 stuks van de Weleda-kadobox ‘Edition for explorers’, een setje met mini-verpakkingen, handig voor op vakantie!

Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Vanaf nu maken onze trouwste Facebook-fans gedurende 10 weken elke week kans op zo’n zalig verwenpakket!

Men vertelle het voort!

via www.weleda.be

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


3 thoughts on “Hip hip hoera voor Weleda! – 90 jaar –”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *