Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

I carry your heart…

I carry your heart…

 

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Boomgaard – Bart Moeyaert

Boomgaard – Bart Moeyaert

Ter ere van de lente, een gedicht van Bart Moeyaert, Boomgaard. Kom hier, dat ik je bijt, je als een appel eet, en – zoals dat gaat – van blijdschap niet meer weet waar ik mijn handen laat. Je bent een boomgaard, eigenlijk, waarvan ik […]

PrintFriendly and PDF
Cadeautje voor mijn Valentijn ♥

Cadeautje voor mijn Valentijn ♥

Binnen twee weken is het zover, dan is het moment weer aangebroken om je liefde in de bloemetjes te zetten. Wij geven je nu alvast enkele tips om een welgemeend home made geschenkje te maken. Zelfgemaakt is sowieso origineel en je kan er je hart […]

PrintFriendly and PDF


2 thoughts on “I carry your heart…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *