Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Kies een Weleda-teler en win een reis!

Kies een Weleda-teler en win een reis!

Zoals jullie al op deze blog hebben kunnen lezen, viert Weleda dit jaar zijn 90ste verjaardag. Om dit te vieren, gaven ze vorige maand mooie cadeaupakketten weg aan enkele van onze Facebook fans.

Maar Weleda zou Weleda niet zijn, mochten ze hun telers ook niet eens flink in de bloemetjes zetten! Weleda’s 100% natuurlijke verzorgingsproducten bestaan al 90 jaar, mede dankzij de telers die de natuurlijke ingrediënten al 90 jaar op duurzame wijze telen voor Weleda.

Voor deze duurzame samenwerking wil Weleda hen bedanken met een stimuleringsprijs van     10 000 euro! Er zijn 9 teeltprojecten genomineerd en welke teler die fantastische prijs in de wacht zal slepen, mogen jullie bepalen!

De genomineerde ingrediënten zijn Sesam, Amandel, Duindoorn, Calendula, Arnica, Rozen, Granaatappel, Jojoba en Lavendel.

Kies hier je favoriete project, stem en ook jullie maken kans op een fantastische prijs, namelijk een 8-daagse reis voor 2 personen naar het land waar de ingrediënten van jullie favoriete product vandaan komen!

Waar wachten jullie nog op?

– Achter je favoriete product gaat een duurzame wereld schuil! –

via www.weleda.be

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *