Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Kokos, appel en limoensmoothie

Kokos, appel en limoensmoothie

Maak een koude dag heerlijk exotisch met deze verrassende appelsmoothie. Met een vleugje kokosnoot en limoen waan je jezelf spontaan in warmere oorden.

Onze partner Provamel streeft naar een gezondere manier van leven en biedt daarvoor natuurlijke, biologische en gezonde voeding aan. Je kan bij hen terecht voor de Rijst-Kokosnoot drink en soja yoghurt met de smaakcombinatie Appel-Groene Thee. Benieuwd wat dat oplevert? Probeer het gewoon eens!

iloveecoblog_Provamel_smoothie-cococ-appel

Wat heb je nodig om 4 van je vrienden te verrassen met deze smoothie?

– ½ l Provamel Rijst-Kokosnoot drink
– 100 g Provamel soja yoghurt variatie Appel-Groene Thee
– 150 g verse, zoete appels
– het sap van 1 limoen
– 3 ijsblokjes

Hoe maak je van dat alles een verfrissende smoothie?

Schil de appels en snij ze in blokjes. Doe de appelpartjes samen met de andere ingrediënten in een blender en mix alles tot een mooie gladde massa. Et voilà, je smoothie is ready. Giet de smoothie in je leukste glazen, werk af met een schijfje appel en serveer goed koud. Smakelijk!

Tip om georganiseerd te werk te gaan?

Plaats de ingrediënten vooraf best in de koelkast. Zo kan je de smoothie direct serveren én vermijd je dat de appels verkleuren.

Heb je de smaak te pakken? Check dan welke vegetarische recepten je nog wil uitproberen…En laat ons weten welke lekkere en evenwichtige maaltijd je als ontbijt, lunch of diner hebt klaargemaakt!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe Provamel-producten? Check dan snel hun Facebook-pagina!

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken: Plantpower!

Win 1 van de 3 boeken: Plantpower!

Kennen jullie Lisette Kreischer nog? De dame achter verschillende veggie boeken zoals Lisette in Luilekkerland en de bedenker van de Dutch Weed Burger, heeft een nieuw boek uit. Plantpower is een nieuw handboek voor je dagelijkse inspiratie aan gezonde voeding. 96 van haar favoriete (plantaardige) recepten geeft […]

PrintFriendly and PDF


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *