Lekker stoere kerstkado’s

Lekker stoere kerstkado’s

Staat de kerstboom al fier te pronken in de woonkamer, maar ben je je hoofd nog aan het breken over wat je er dit jaar onder gaat leggen? Dan hebben wij de komende dagen enkele leuke tips voor je in petto! Vandaag stoere kerstkado’s voor (groot-)vaders en (klein-)zonen…

Waszak / Ferm Living Laundry Bag

Your dirty laundry hang je vanaf nu weg in deze zak van 100% hennep. Cool en praktisch voor als je in een appartement woont of als je gewoon weinig opbergruimte hebt. Hang de zak aan de bijgeleverde houten haak aan de muur en klaar is kees. Het Deense Ferm Living ontwerpt leuke interieurspullen met een grafische touch.

Schoudertas / Trashilicious Plaza L Legergroen

Trashilicious staat garant voor ecolicious spullen die gemaakt zijn van trash. Deze schoudertas is bijvoorbeeld ontworpen uit gerecycleerde binnenbanden van vrachtauto’s. Door zijn A4-formaat is de tas perfect om school- of werkgerief in te dragen. Van 01 tot en met 31 december kan je Trashilicious ook in hun pop-up shop in de Kammenstraat 89 te Antwerpen vinden.

Horloge / WeWood Date Army Horloge

WeWood is een Italiaans horlogemerk dat z’n horloges produceert uit 100% biologisch materiaal, voornamelijk uit hout. Het hout van de Guaiaco boom uit Zuid-Amerika zorgt voor de bijzondere groene kleur van deze Army horloge. Schoon en hypo-allergeen, te vinden bij EcoFavourites.

Koffiebeker / Reusable KeepCup

Laat je favoriete koffie schenken in deze multifunctionele KeepCup van Reusable. De KeepCup heeft een afsluitbare drinktuit in het deksel. De drank blijft gedurende 30 à 40 minuten warm en door de siliconenband kan je de beker met een gerust hand vasthouden. Leuke alternatieven voor wegwerpverpakkingen vind je dus bij Reusable.

T-shirt / Supershirt Moderne Kunst

Moderne kunst hoeft niet onbereikbaar te zijn. Met dit T-shirt van Supershirt heb je een modern én biologisch shirt in handen. 100% biologisch katoen en 100% Cobra, een ode aan de geometrische expressieve abstractie uit de vroege jaren negentig. Unieke handgezeefdrukte T-shirts, met inkt op waterbasis, vind je bij het Nederlandse Supershirt.

Sloffen / Esgii Herenslof

Made In Mongolia, want Esgii werkt met duurzaam Mongools vilt voor hun handgemaakt producten. Deze slofjes zijn dus gevilt van 100% natuurlijke schapenwol. Dankzij deze ademende wol heb je geen zweetvoetjes meer, maar ook geen wintertenen. Vilt is bovendien ook water- en vuilafstotend.

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Lekker stoere kerstkado’s”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.