Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Natural Beauty Shoot bij Druantia

Natural Beauty Shoot bij Druantia

Welke vrouw droomt er niet van, van een volledige beauty make-over met professionele foto’s van het prachtige resultaat? De gezondheidswinkel Druantia heeft onlangs enkele vrouwtjes blij gemaakt met zo’n beauty shoot op basis van natuurlijke cosmetica.

De visagiste zorgde met de natuurlijke producten van Logona voor een make-over om u tegen te zeggen. Een fluweelzachte huid, verfijnde lippen en schitterende ogen, een persoonlijk make-up paspoort, een mooi gevulde Logona Goodie Bag mét kortingsbon, lekkere biologische hapjes en drankjes én een geweldige serie foto’s als kers op de taart. Make me over and make my day!

Wat vonden de dames in kwestie nu eigenlijk van de Beauty Shoot?

Het hoeft geen betoog dat de ladies wel van eco houden. Mooie foto’s, zelfverwennerij, natuurlijk cosmetica- en kleuradvies waren enkele van de redenen die hen over de streep trokken richting Druantia en haar make-over initiatief. Ze lieten het zich welgevallen en hun ervaring beantwoordde aan de verwachtingen. Voor sommigen was het de eerste keer met natuurlijke cosmetica, anderen waren al overtuigd.

“De producten bevatten geen parabenen en voelden fris en natuurlijk aan. Qua textuur was er geen verschil met niet-natuurlijke make-up maar wel qua samenstelling natuurlijk. De zuivere grondstoffen zijn niet schadelijk voor het milieu en dat vinden we toch belangrijk. Het enige dat wat aanpassing vraagt, is de geur. Het was fijn om eens op een natuurlijke manier in de watten gelegd te worden. Voor herhaling vatbaar!”

Wil jij jezelf ook eens verwennen met een natuurlijke make-over of wil je gewoon meer te weten komen over natuurlijke cosmetica? Check dan de website van Druantia en make your day!

 

Visagie : Ilka Vermeieren
Fotografie : Yves Delport

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

I ♥ Eco & Druantia: DIY handcrème

I ♥ Eco & Druantia: DIY handcrème

I ♥ Eco slaat met Iris van Druantia de handen in elkaar voor een zalige DIY-reeks. Verwacht je elke maand aan een origineel receptje voor natuurcosmetica. Wanneer het kouder wordt, kan je huid extra verzorging gebruiken. Een hydraterende handcrème mag dan zeker niet ontbreken. En vanaf nu kan […]

Print Friendly, PDF & Email
De kracht van aluinsteen

De kracht van aluinsteen

In mijn zoektocht naar een middel tegen ongewenste zweetgeurtjes, kwam ik deze magische aluinsteen tegen. De steen van vulkanische afkomst wordt al generaties lang gebruikt als een natuurlijke deodorant omwille van zijn desinfecterende eigenschappen en antibacterische werking. Ook om ongelukjes bij het scheren te verzachten, […]

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Natural Beauty Shoot bij Druantia”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *