Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Njam, njam, Njamelicious

Njam, njam, Njamelicious

Njamelicious wil je laten ruiken, tasten, proeven en beleven door je mee op avontuur te nemen in de heerlijke wereld van eerlijke, verse seizoensproducten.

Achter Njamelicious staat Els Debremaeker, een dame die de liefde voor puur eten al van jongsaf voelde. Als kleutertje keek ze altijd uit naar haar vieruurtje, de tijd voor verhaaltjes maar vooral voor een flinke beker karnemelk met bruine suiker én haar eigen lepeltje. Die grote beker dronk ze heel langzaam op want niets was zo zalig als de suiker te proeven op de bodem.

Eten staat voor Els gelijk aan beleven, aan de smaak van je herinnering. De liefde voor de authentieke keuken met haar verse, lokale producten wil ze via Njamelicious delen.

Ze werkt altijd op maat van de klant. Zij luistert en samen bespreken ze. Een persoonlijke aanpak is waar ze van houdt. Samen naar de markt gaan om producten te ontdekken of te proeven, een workshop of (kinder-)feestje organiseren, feestmaaltijden bereiden,…Maar het belangrijkste is het geheel. Met haar Els-pakketjes verwent ze haar klanten door te koken, te decoreren, door mooi servies en soms zelfs door eigen muziek.

Maaltijden vormen de basis van het gezin, van de familie of van de groep. En feestmaaltijden markeren belangrijke momenten en brengen mensen samen. Daarom moedigt ze je aan om vooral je dromen te laten spreken. Samen zullen jullie zoeken naar hét feest of dé workshop die het best bij jou past!

Beelden: Iris Debremaeker

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Wat schaft de pot vanavond?

Wat schaft de pot vanavond?

Geen inspiratie voor het zoveelste avondmaal? Dan vind je in dit boek misschien wel Wat de pot schaft… Het kookboek vol originele recepten geeft verrassende seizoenscombinaties prijs. Overheerlijk én tegelijkertijd goed voor onze planeet! Perfect voor milieubewuste foodies die alles willen weten over een authentieke en duurzame keuken. […]

PrintFriendly and PDF
Win: een Heerlijk Puur Kookboek!

Win: een Heerlijk Puur Kookboek!

To bio or not to bio? Dat is de vraag die velen van ons wakker houdt. Biologische voeding, waarom zouden we ervoor gaan? Is het niet te duur? Is het lekkerder? Is het effectief gezonder? Is het echt beter voor het milieu? Bioforum Vlaanderen vindt […]

PrintFriendly and PDF


1 thought on “Njam, njam, Njamelicious”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *