Over I Love Eco

Over onze blog

Welkom op I Love Eco, duurzaam lifestyle blog! Wij houden van eerlijk en vrolijk leven. Op I Love Eco schrijven we over alles waar wij blij van worden, zoals fijne bio restaurants, hippe fairtrade winkels, eco reizen en mindstyle. We brengen positief nieuws, met soms een beetje hoe-zit-dat-nou-saus er over. We zijn nieuwsgierig naar bijzondere verhalen van gewone mensen en laten ons graag inspireren. Hop on!

Over ons

Wendy

een bord lasagne, de zon die onverwachts komt piepen, wanneer ik een inspirerende tekst lees of schrijf, slapen en uitslapen, nieuwe dingen ontdekken op reis, tijd nemen, met een vriendin in de sauna liggen zweten, het gevoel van vrijheid, een lekker glas (sprankelende) wijn, als ik een kattebelletje ontdek, wanneer ik de magie van een foto voel, een balpen die vlot schrijft, m’n huis vol verse bloemen, met mijn handen in zachte aarde wroeten om een plantje te potten, wanneer ik zo flink ben geweest om naar de yogales te gaan, als ik niet heb gerookt, mijn plantjes zien groeien, een uniek en betaalbaar stuk vinden dat op mijn lijf is geschreven, onder frisse dekens kruipen, een opgeruimd huis,…dààr geniet ik van!

Maaike

Ik geloof in een mooiere wereld dus ik schrijf. Zoals Amelie Poulain besloot met kleine dingetjes het leven van andere mensen gelukkig te maken, zo besloot ik met kleine berichten stap voor stap de wereld te beter te maken.
Ik droom van een groene wereld. We leven in een wereld waarin het moeilijk is helder na te denken over wat belangrijk is. Belangrijk is gezond zijn. De tijd nemen voor kleine dingen. Een blaadje dat van de bomen valt.
Ik hou van wolken kijken. Van lekker uit eten gaan en de afwas niet hoeven doen. Van vintage spullen die met liefde zijn gemaakt. Van zitten op het strand en kijken naar zonsondergang.
Ik ben bijzonder. Net zoals jij dat bent. Er bestaat van ons allebei tenslotte maar 1. Bijzonder en toch lijken we op elkaar! Ik heb dit speciaal voor jou geschreven. Ik hoop dat je er iets in herkent. Schrijf je ook iets voor mij? Want ik wil me ook graag in jou herkennen!

Ecoproducten ontdekken

Ben jij net als wij op zoek naar leuke eco alternatieven? Wij delen onze zoektocht met jullie! Neem snel een kijkje op onze favoriete webshoppagina en ontdek regelmatig nieuwe shops!

 

 

Heb je een ecovraag of een ecotip?

Wij zijn altijd op zoek naar interessante onderwerpen voor onze blog. Ken jij een inspirerend persoon of een mooi verhaal dat bij ons past? Deel het met ons en wie weet is jouw tip goud waard!

Stuur ons een berichtje