Untitled Document follow us Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Over I Love Eco

Over onze blog

Wij zijn twee jonge vrouwen die geloven in het mooie rond ons, in de eenvoud van het leven. Een droom, een ontdekking, een glimlach,… kleine dingen die ons hart verwarmen. We zijn nieuwsgierig naar bijzondere verhalen van gewone mensen en laten ons graag inspireren. Hop on!

Over ons

Wendy

een bord lasagne, de zon die onverwachts komt piepen, wanneer ik een inspirerende tekst lees of schrijf, slapen en uitslapen, nieuwe dingen ontdekken op reis, tijd nemen, met een vriendin in de sauna liggen zweten, het gevoel van vrijheid, een lekker glas (sprankelende) wijn, als ik een kattebelletje ontdek, wanneer ik de magie van een foto voel, een balpen die vlot schrijft, m’n huis vol verse bloemen, met mijn handen in zachte aarde wroeten om een plantje te potten, wanneer ik zo flink ben geweest om naar de yogales te gaan, als ik niet heb gerookt, mijn plantjes zien groeien, een uniek en betaalbaar stuk vinden dat op mijn lijf is geschreven, onder frisse dekens kruipen, een opgeruimd huis,…dààr geniet ik van!

Steffi

een fluweelzachte lente of herfstzon, een onverwachte glimlach, een kwetsbare illustratie, mijn wuivende zoon aan de schoolpoort, stilte na een ochtendrush, thuiskomen bij mezelf tijdens yoga, de warmte van mijn man, een liefdevol gesprek met mijn (tiener) dochter, een intrigerend beeld, de vonk die overslaat in een samenwerking, mezelf één voelen met de natuur, de verrassing van een zelf genomen foto, me-time, een quote die blijft hangen, de geur van zelfgebakken (havermout) koekjes, een goed gesprek, de opwinding van een nieuwe ontdekking, wanneer mijn beide handen mee willen tijdens de pianoles, een geslaagde  DIY, een kliekje dat lekker smaakt,…dààr geniet ik van!

Ecoproducten ontdekken

Ben jij net als wij op zoek naar leuke eco alternatieven? Wij delen onze zoektocht met jullie! Neem snel een kijkje op onze favoriete webshoppagina en ontdek regelmatig nieuwe shops!

 

 

Heb je een ecovraag of een ecotip?

Wij zijn altijd op zoek naar interessante onderwerpen voor onze blog. Ken jij een inspirerend persoon of een mooi verhaal dat bij ons past?
Deel het met ons en wie weet is jouw tip goud waard!

Stuur ons een berichtje