Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Plant-astische flessen van Ecover

Plant-astische flessen van Ecover

Wist jij dat je uit suikerriet flessen kan maken? Wij wisten het niet, maar Ecover wel en dat bewijzen ze met hun nieuwste creatie! Voortaan zijn hun vloeibare producten verpakt in flessen gemaakt op basis van suikerriet.

Een Ecover fles kopen, is een eenvoudige manier om je CO2-voetafdruk te verkleinen!

Want de productie van één fles heeft minder planten en middelen nodig. Uit suikerriet kan je vier keer meer ethanol winnen om groene plastics te maken dan uit maïs of bieten. En omdat suikerriet een plant is die maar blijft groeien, wordt de planeet dus ook onnodig belast.

Bovendien kan je de hervulbare fles tot 50 keer hergebruiken en wanneer de fles dan toch het loodje zou leggen, is hij voor 100% recycleerbaar met andere plastics!

I ♥ Eco is fier dat Ecover haar eerste kwaliteitspartner is!

 

via www.ecover.be

 

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

We hebben onze derde partner Koffie Kàn nog meer net verwelkomd of ze schenken al meteen een heerlijk koffiepakket! Elke vrijdag verloten we 5 pakketjes met twee pakjes koffie, een receptenboekje (voor lekkere drankjes en dessertjes op basis van koffie) en een vershoudclip onder onze […]

PrintFriendly and PDF


2 thoughts on “Plant-astische flessen van Ecover”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *