Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Voor de moedertjes!

Voor de moedertjes!

Wat zouden we zijn zonder onze moeders? Ze verdienen het om elke dag in de bloemetjes gezet te worden maar zondag is een extra effort welkom!

Heb je een ruiker klaarstaan, een lekker etentje gepland of misschien wel een onbeschreven kaartje liggen? Hier wat inspiratie om je kaartje te vullen. We vonden een prachtige letterpress quote van Stephanie Precourt.

I love eco blog, moederdag, quote,

De quote maakt deel uit van het mooie e-book Mother Letters. Verhalen, brieven en foto’s van vele hartjes aan mama’s gericht. Misschien een leuk digitaal kadootje?

 

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

DIY: moederdagsnoepjes

DIY: moederdagsnoepjes

Volgende week is het moederdag. Vinden jullie dat ook zo’n heerlijke dag? In mijn gezinnetje is het intussen een traditie geworden dat onze zonen mij ‘verrassen’ met ontbijt op bed en de geschenkjes die ze op school maken. Ik probeer die dag altijd zo weinig […]

PrintFriendly and PDF
Happy new year to everyone!

Happy new year to everyone!

Omdat een nieuw jaar om goede voornemens vraagt, hebben wij speciaal voor jullie een nieuwjaarsquote uit onze I Love Eco-mouw geschud! Beeld: I love eco blog – Steffi De Bie Tekst: I love eco blog – Wendy Kegels   Please follow and like us:

PrintFriendly and PDF


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *