Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Welkom Amber!

Het regent fijne bloggers op I Love Eco! Vandaag een warm welkom aan Amber van Leeuwen! Amber’s grote hobby is duurzaam interieur. Laat dat nou net iets zijn waar ik ook heel erg van houd. Niet vreemd opkijken als ik stiekem een keer mee ga op een tripje van Amber! Iedereen die de gave site van Discovered al kent, herkent Amber zeker en vast (of vast en zeker voor de Nederlanders, hihi).

Amber van Leeuwen_1

Lieve EcoLovers,

Toen Maaike mij vroeg om gastblogger te worden op deze mooie website aarzelde ik geen moment. En waarom zou ik ook, hoe fijn is het om een groene community te vormen die de wereld een stukje beter wil maken. En dan bedoel ik niet de ‘geiten wollen sokken’ groene wereld. Want groen is tegenwoordig helemaal hip. Zo hip dat ik mij steeds meer ga afvragen want nou slimme marketing is (Albert Heijn?) en wat oprecht goed is voor mens, dier en milieu. In mijn verhalen ga ik jullie mee nemen op ontdekkingsreis door de mooie wereld van duurzaam interieur. Maar daarover later meer, laat ik eerst wat manieren tonen en mijzelf voorstellen.

Mijn naam is Amber, ik zie mijzelf als een reislustige wereldverbeteraar met een passie voor interieur. Als klein meisje verhuisde ik best vaak met het positieve voordeel dat ik telkens een nieuwe kamer had om in te richten. Daar is mijn liefde voor interieur begonnen en toen ik ging reizen werd deze liefde alleen maar sterker.

Ken je dat gevoel wanneer je op vakantie bent en je producten mee naar huis wilt nemen? Ik wel. Zo stond ik vorige week nog op het vliegveld van Jakarta de man bij de douane uit te leggen waarom de helft van mijn backpack bestond uit houten onderzetters en kussenslopen. Leg dan maar uit dat je een liefde hebt die ‘Interieur’ heet en je dit zeker niet gaat doorverkopen maar in je eigen mooie huisje gaat zetten. Zoals je hoort heeft mijn interieur niet de typische Ikea uitstraling . Eigenlijk met vrijwel alles wat ik doe heb ik een ‘Lets safe the world’ mentaliteit en daarom ben ik dus zo veel mogelijk opzoek naar duurzame alternatieven.

En laat interieur nou net een markt zijn waar duurzaamheid niet perse top of mind is. Heb jij je bijvoorbeeld ooit wel is afgevraagd waar jouw bank van gemaakt is, door wie n of het milieu hier schade van had. Om eerlijk te zijn denk ik hier ook pas sinds kort over na, aangezien de duurzame alternatieven vaak niet voor het oprapen liggen. Dus in mijn avontuur op I love Eco ga ik jullie meenemen op een reis door de wondere wereld van duurzaam interieur. Ik zal op zoek gaan naar designers, evenementen en groene attributen om je huis leuk mee in te richten op een verantwoordelijke manier.

Ik ben benieuwd hoe jullie kijk is op duurzaam interieur en welke vragen jullie graag beantwoord willen zien.

Liefs,

Amber

Amber van Leeuwen voor I Love Eco Blog_2

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:


2 thoughts on “Welkom Amber!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *