Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Welkom Koffie Kàn 2.0!

Welkom Koffie Kàn 2.0!

Voor het tweede jaar op rij staat Koffie Kàn aan onze zijde als trouwe partner. Ja ecolovers, dat betekent weer heerlijke pakjes koffie in het vooruitzicht!
iloveecoblog_koffiekan_welkomagain1-

Al sinds 1972 is Koffie Kàn een naam die luidt als een klok in Wenduine. Sindsdien bestaat het duurzame bedrijf dat opgericht werd door Johan Vermeersch en Martine Nijsters. Zowel Johan als Martine zijn van Wenduine en wonen er nog steeds maar ondertussen hebben ze de fakkel doorgegeven aan hun dochter Marjolein. Nu staat zij samen met haar man Frederik Danneels aan het roer van Koffie Kàn. Ze werken niet alleen in de koffiebranderij maar ze wonen er ook.

“Na omzwervingen in Barcelona en Brussel heb ik bewust gekozen voor een kleine en familiale gemeente. Je hebt hier een meer persoonlijk contact met de handelaars en de gemeenschap. En dat geeft een vertrouwd gevoel.”

iloveecoblog_koffiekan_welkomterug1

De familie en hun medewerkers engageren zich niet enkel om rekening te houden met hun naaste omgeving maar ook met de omgeving die verder reikt dan de grenzen van hun eigen dorp. Zo steunt Koffie Kàn bijvoorbeeld de projecten van Coffee Kids, door startkapitaal te investeren.

En nu kunnen ook wij een jaartje langer genieten van hun (h)eerlijke ambachtelijke koffie! Welcome again!

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

We hebben onze derde partner Koffie Kàn nog meer net verwelkomd of ze schenken al meteen een heerlijk koffiepakket! Elke vrijdag verloten we 5 pakketjes met twee pakjes koffie, een receptenboekje (voor lekkere drankjes en dessertjes op basis van koffie) en een vershoudclip onder onze […]

PrintFriendly and PDF


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *