Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win 1 van de 2 Ali broeken van Miss Green!

Win 1 van de 2 Ali broeken van Miss Green!

Heb je wel zin om een stijlvolle zwarte broek te dragen die niet te klassiek is? Met de Ali-broek kan je alle kanten uit en wij geven 2 exemplaren weg!

I love eco blog, Miss Green, eco kledij

 

Welke broek van Miss Green kan je winnen? 

Het populairste stuk van vorig seizoen! Ali is een broek in zwart en dark navy,  gemaakt in een GOTS-gecertificeerd naaiatelier en stoffenfabriek in Turkije. Het model heeft een baggy look én ook een stijlvolle uitstraling. Stoer of casual, je kan er alle kanten mee uit! 

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de twee broeken van Miss Green?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 21 november. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 22 november onze nieuwe winactie via de app.

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *