Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win 1 van de 2 biologische babydekentjes van Fresk!

Win 1 van de 2 biologische babydekentjes van Fresk!

Met Fresk lanceerden zus Katja en broer Mark van Aardenne een Nederlands merk met biologische babymode. Hun collectie baby basics bestaat uit biologisch katoen. Je vindt er slabbetjes, speendoekjes, romertjes, pyjama’s, inbakerdoeken, slaapzakken én dekentjes. En van dat laatste mogen we twee exemplaren weggeven!I love eco blog, Fresk, win

Welke babydekentjes van Fresk kan je winnen? 

Vrolijke kleuren, retromotiefjes en natuurlijke materialen zonder chemische bestanddelen, dat is Fresk. De dekentjes komen in een eekhoorntjesmotief en meten 100 cm x 80 cm. Newborn luxury!

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de twee babydekentjes van Fresk?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 7 november. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 8 november onze nieuwe winactie via de app.

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:


1 thought on “Win 1 van de 2 biologische babydekentjes van Fresk!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *