Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win 1 van de 2 duurzame ondergoedsetjes van Supergoods!

Win 1 van de 2 duurzame ondergoedsetjes van Supergoods!

Binnenkort zijn we allemaal gehuld in dikke, wollen truien. Maar dat betekent niet dat we geen aandacht meer schenken aan het eerste laagje kleding: ons ondergoed! En om jullie daar een handje bij te helpen, schenken we twee ondergoedsetjes van Pants to Poverty weg!

I love eco blog, Supergoods, Pants to Poverty, Duurzaam ondergoed, ecokleding

Welke ondergoedsetjes van Pants to Poverty kan je winnen?

Een setje bestaat uit een onderhemdje en een slip, beiden zijn gemaakt van biologisch en fair trade katoen. Al het ondergoed van Pants to Poverty wordt in eerlijke en ecologische omstandigheden gemaakt in India en verdient daarom het Max Havelaar keurmerk. Wil jij met mode de wereld veranderen? Doe dan mee met onze winactie en wie weet win je een comfortabel setje! Kies zelf welke kleur je het mooiste vindt.

I love eco blog, Supergoods, Pants to Poverty, Duurzaam ondergoed, ecokleding

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de twee ondergoedsetjes van Pants to Poverty?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 5 december. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 6 december onze nieuwe winactie via de app.

 

Beelden via Supergoods

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Ben jij een eco hero?

Ben jij een eco hero?

“Passie is the spice of life”, dat was Pamela Peeters’ drijfveer om haar boek Eco Hero te schrijven. Ze was 12 toen ze haar eerste milieutijdschriftje maakte. Ondertussen presenteert ze al enkele jaren op de Amerikaanse televisie een show rond ecologie, geeft ze milieuadvies en […]

PrintFriendly and PDF


2 thoughts on “Win 1 van de 2 duurzame ondergoedsetjes van Supergoods!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *