Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win 1 van de 6 kaartensetjes van bonbonbazar!

Win 1 van de 6 kaartensetjes van bonbonbazar!

I love eco blog, bonbonbazar, attenties met pretentieBonbonbazar maakt prachtige personaliseerbare cadeaukaarten. In een tijd waarin mensen tegen de consumptiestroom willen ingaan, wil bonbonbazar mensen de kans geven om hulp te vragen én te geven. Met hun verlangkaarten kan je iets moois, origineels, iets kleins én persoonlijks geven. Iemand écht blij maken, geeft iedereen een goed gevoel. Daarom zijn wij fan van hun kaarten! Jullie ook? De komende twee weken kunnen jullie 6 kaartensetjes winnen!

I love eco blog, bonbonbazar, attenties met pretentie

Welke kaartensetjes kan je winnen van bonbonbazar? 

Hulp vragen, geeft je vrienden ook de kans om iets voor je te betekenen. Met de verlangkaarten van bonbonbazar geef je een cadeau en krijg je er tegelijkertijd één terug! De kaarten zijn gedrukt met natuurlijke inkten en op gerecycleerd papier. Je kan kiezen tussen een setje “Onderonsjes” of een setje “Geven & nemen“.I love eco blog, bonbonbazar, attenties met pretentie

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de kaartensetjes van bonbonbazar?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 24 oktober. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 25 oktober onze nieuwe winactie via de app.

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:


7 thoughts on “Win 1 van de 6 kaartensetjes van bonbonbazar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *