Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een Amandel Gezichtsverzorgingspakket van Weleda!

Win een Amandel Gezichtsverzorgingspakket van Weleda!

Onze huid kan extra verzorging gebruiken, zeker tijdens het koude winterweer. De komende twee weken maak je kans op een deugddoende set gezichtsverzorging van Weleda. Iets voor jou?

I love eco blog, Weleda, Amandel, Gevoelige huid

Wat zit er in een set Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging?

Je krijgt een gezichtscrème light, een gezichtscrème, gezichtsolie en reinigingsmelk. Alle producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten met als hoofdingrediënt biologische zoete amandelolie. De geurloze olie is zeer licht en bijna transparant en wordt door koude persing uit de pit gewonnen. De onverzadigde vetzuren brengen de huid in evenwicht en herstelt haar natuurlijke beschermende functie. Aangenaam voor gevoelige huidjes.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van die 4 verzorgingspakketten van Weleda?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 28 februari. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 1 maart onze nieuwe winactie via de app.

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


2 thoughts on “Win een Amandel Gezichtsverzorgingspakket van Weleda!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *