Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een ecospeeltje van Rascal & Chic voor je hond of kat!

Win een ecospeeltje van Rascal & Chic voor je hond of kat!

Ecologie geldt niet enkel voor ons mensen, ook voor je huisdieren kan je de ecologische toer opgaan. Want bij Rascal & Chic vind je natuurlijke voeding en speelgoed voor hond en kat. Niet voor niets de Eco Dierenwinkel voor Boefjes en Snoesjes!I love eco blog, win, eco dierenwinkel, rascal and chic

Wil jij je liefste viervoeter verwennen met een natuurlijk speeltje? Waag dan op vrijdag jouw kans want dan geven we twee speeltjes weg. Jij mag kiezen voor een hondenspeeltje of een kattenspeeltje.

Met welk speeltje mag jij je huisdier binnenkort misschien verwennen?

Als je kiest voor een hondenspeeltje dan krijg je een speelbal met een touw uit natuurlijk katoen. De Becorope is gemaakt uit biologisch afbreekbaar materiaal zoals bamboe en rijstafval, met biologische hars. De vanillegeur maakt het extra aantrekkelijk. Laat de bal lekker alle kanten opspringen, met je hond er achteraan!

Als je kiest voor een kattenspeeltje dan krijg je een interactief speeltje dat voor voldoende beweging zorgt voor je kat. Freddy’s Feather Wand is gemaakt van volledig natuurlijke en 100% biologisch afbreekbare materialen zoals kurk, hennep en hout. Je kat zal rennen en hollen om de (natuurlijke en ongeverfde) veren te pakken te krijgen. Activeert het natuurlijke jachtinstinct.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de 4 ecospeeltjes van Rascal & Chic?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 27 september. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 28 september onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

Print Friendly, PDF & Email
Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Het begon als een blog: Green Kitchen Stories, met gezonde vegetarische recepten. Nu mogen David en Luise met trots hun eerste boek voorstellen: The Green Kitchen! Het boek deelt 100 recepten uit hun dagelijkse leven én geeft enkele simpele tips om je voorraadkast meer divers […]

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Win een ecospeeltje van Rascal & Chic voor je hond of kat!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *