Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een ontdek-set voor gezichtsverzorging van Druantia!

Win een ontdek-set voor gezichtsverzorging van Druantia!

De 4 gelukkigen die dit ontdek-setje van Druantia in hun badkamerkastje mogen etaleren, zullen zich gegarandeerd mooi voelen! Voel je mooi is de slogan van de cosmeticalijn van Farfalla, die Druantia als eerste introduceert in België! De komende twee weken geven we per week twee Farfalla Feel Beautiful setjes weg! Maak alvast plaats in je kast…
I love eco blog, Win, Druantia, Natuurlijk welzijn, Farfalle, natuurlijke cosmetica

Wat staat er binnenkort misschien te pronken in je badkamer?

Het setje bevat 4 mini-verpakkingen van Daily Refresh (gezichtsreiniging), Intense Moisture (hydraterend voor de normale tot droge huid), Age Miracle (anti-aging voor ’s nachts) en Be Beautiful (gelukscrème).

Farfalla werkt met hoogwaardige biologische ingrediënten, innovatieve plantenextracten en kristalhelder bronwater uit de Zwitserse Alpen. Klinkt natuurlijk fris, niet? Niet alleen je huid zal stralen, jij ook!

De Feel Beautiful reeks focust op alle huidtypes én de Gelukscrème, voor een streelzachte huid, geeft iedereen een geweldig gevoel! Want voor elke verkochte Gelukscrème gaat er 1 euro naar een sociaal fonds van de stad Uster (de thuisbasis van Farfalla in Zwitserland). Het fonds financiert aanvullende diensten die niet vergoed worden door de sociale zekerheid voor hulpbehoevende gezinnen.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van deze ontdek-setjes van Druantia?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 19 april. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 20 april onze nieuwe winactie via de app.

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


2 thoughts on “Win een ontdek-set voor gezichtsverzorging van Druantia!”

  • Beste,
    Ik wil graag deelnemen aan de wedstrijd om een druantia setje te winnen. Ik heb jullie pagina ge-liked op fb maar ik mis de win-button zoals jullie vermelden in de blog?
    Waar kan ik deze terugvinden want dat is me niet duidelijk.
    Mvg ilya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *