Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een plantaardige fles allesreiniger van Ecover!

Win een plantaardige fles allesreiniger van Ecover!
Met een lenteschoonmaak in het verschiet is een goede allesreiniger alles wat je nodig hebt. Eén gelukkige onder jullie ecolovers mag al een jaar lang genieten van de geneugten van deze allesreiniger. Maar voor degenen die ernaast grepen, geen nood. Want we geven nog enkele exemplaren weg!

Elke vrijdag verloten we dus 5 flessen allesreiniger onder onze Facebookfans! De vernieuwde fles is nu gevuld met 1,5 liter van de plantaardige allesreiniger. Een groter formaat is ecologischer want minder transport en minder plastiek. De fles op zich is volledig en snel biologisch afbreekbaar. Voor een ecofris en proper huis!

Hoe maak je kans op deze schone fles gevuld met schoonmaakmiddel van Ecover? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit pakket!

Deze actie loopt van 1 tot 31 mei. Wees er snel bij en vertel het voort!

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


6 thoughts on “Win een plantaardige fles allesreiniger van Ecover!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *