Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een proefpakket van Koffie Kàn!

Win een proefpakket van Koffie Kàn!

De zomervakantie zit erop, tijd om de winacties terug boven te halen! We starten het nieuwe schooljaar met een verse kop koffie. En dan denken wij meteen aan Koffie Kàn. De komende twee weken maken jullie kans op een proefpakketje “slow food”-koffie!I love eco blog, Koffie Kàn, Slow coffee, win

 

Wat zit er in het proefpakket?

Kies zelf welke koffie uit het Koffie Kàn-assortiment je wil proeven. Twee pakjes koffie van 250 gram naar keuze komen jouw richting uit! Samen met een handige clip om de koffie supervers te houden.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de 10 proefpakketten van Koffie Kàn?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 12 september. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 13 september onze nieuwe winactie via de app.

 

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:


4 thoughts on “Win een proefpakket van Koffie Kàn!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *