Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een proefpakket van Koffie Kàn!

Win een proefpakket van Koffie Kàn!

Hoe een ijskoude ochtend beter starten dan met een kopje verse koffie? Koffie Kàn zorgt ervoor. Waag je kans en win 1 van de 10 lekkere proefpakketten!

I love eco blog, Koffie Kàn, Win, proefpakket

Wat zit er in het proefpakket?

Kies zelf welke koffie uit het Koffie Kàn-assortiment je wil proeven. Twee pakjes koffie van 250 gram naar keuze komen jouw richting uit! Samen met een handige clip om de koffie supervers te houden.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de 10 proefpakketten van Koffie Kàn?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 19 december. Wees er snel bij en vertel het voort!

Beelden: Steffi De Bie voor Koffie Kàn

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


7 thoughts on “Win een proefpakket van Koffie Kàn!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *