Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win één van de acht waardebonnen van Trashilicious!

Win één van de acht waardebonnen van Trashilicious!

In januari mochten we enkele leuke bamboesjaaltjes van Miss Green weggeven, maar ook in februari valt er weer heel wat moois te winnen!

I-love-eco_Win_trashilicious_jan13_Blog

De eerste twee vrijdagen van februari maak je kans op een waardebon van 25 euro van Trashilicious! Elke week worden er 4 waardebonnen weggegeven aan één van jullie.

Wat kan je hiermee op de kop tikken?

Trashilicious biedt handgemaakte juwelen en accessoires die enkel en alleen gemaakt zijn van gerecycleerde materialen. Wat normaalgezien in de vuilbak zou belanden, wordt bij Trashilicious herwerkt tot leuke hebbedingen. Wat dacht je van een handtas gemaakt van autogordels of plastic verpakkingen? Of wat zegt een juweel van papier of uit kroonkurken je? Op deze manier draagt Trashilicious bij tot het verkleinen van de afvalberg. Bovendien krijgen de fabrikanten een eerlijke kans. Hebben die handel?

Hoe maak je kans op één van die acht waardebonnen van Trashilicious? 

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt vanaf vandaag t.e.m. 8 februari. Wees er snel bij en vertel het voort!

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


3 thoughts on “Win één van de acht waardebonnen van Trashilicious!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *