Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een waardebon van Today is a good day!

Win een waardebon van Today is a good day!

I love eco blog, today is a good day, ecofashion, ecologische eerlijke groene mode, eco & fair, antwerpen, gentAl van Today is a good day gehoord? Een ecologische conceptstore/webshop die je niet mag missen in Antwerpen en Gent. Hip en ecologisch, mét een ethisch engagement. Zin om eens in hun eco aanbod te snuisteren? Wij mogen op vrijdag drie cadeaubonnen ter waarde van 25 euro weggeven, en dit twee weken aan een stuk! Waar wacht je nog op?

Wat voor moois vind je bij Today is a good day?

Hun collectie bestaat uit ecologisch en ethisch verantwoord geproduceerde kleding, schoenen en accessoiress. Consu-minderen door de wegwerp-mentaliteit zelf weg te gooien… Met deze kleding maak je een verschil door jouw bijdrage aan een positieve wereld. Goed doen door jezelf met schone spullen te omringen, mooie dag!

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de 6 cadeaucheques van Today is a good day?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 11 oktober. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 12 oktober onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

Print Friendly, PDF & Email
Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Het begon als een blog: Green Kitchen Stories, met gezonde vegetarische recepten. Nu mogen David en Luise met trots hun eerste boek voorstellen: The Green Kitchen! Het boek deelt 100 recepten uit hun dagelijkse leven én geeft enkele simpele tips om je voorraadkast meer divers […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *