A different kind of Swishing

A different kind of Swishing

Swishing, één van de vrienden van I ♥ Eco, heeft naast z’n gebruikelijke Swishing Events ook A Different Kind of Swishing evenementen in de aanbieding voor jullie ecolovers. Bij een standaard Swishing Event ruil je, bij een hapje en een drankje, je vergeten kledingstukken. Bij A Different Kind of Swishing wordt er tweedehands kleding verkocht.

Aanstaande zondag 4 december is het zover. Dan vindt er weer een Different Kind of Swishing plaats in het BoHo Atelier op de Vrijdagmarkt 26 in Gent. Allen daarheen zou ik zo zeggen!

Heb je enkele kledingstukken, schoenen of accessoires die nog in goede staat zijn? Dan kan je er zondag maximum 20 stuks van verkopen. Je kan ze die dag tussen 13u en 17u binnenbrengen en ’s avonds tussen 17u en 19u kan je terugkomen om af te rekenen. Jij krijgt 75% van de verkoopprijs. Reserveer via info@swishing.be je plaatsje en stuur alvast enkele foto’s door van de kledij die je wenst te verkopen.

Wil je liever komen snuisteren tussen de tweedehands spulletjes? Dan ben je tussen 13u en 17u welkom. Hier vind je alvast een voorsmaakje van de kledij die er te vinden zal zijn!

Veel plezier alvast!

Meer info via www.swishing.be

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.