Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Bamboo puzzle laptopstand

Bamboo puzzle laptopstand

Omdat de ontwerpster van dit hoogstaand stukje design er bij het zoeken naar een betaalbare laptopstandaard geen enkele vond die praktisch, mooi én ecologisch was, besloot zij om er dan maar zelf één te ontwerpen. Haar passie voor technologie en duurzaam design heeft zij gecombineerd in dit leuke ontwerp uit bamboe!

Eveline Pieters wil dat haar ontwerp voor iedereen verkrijgbaar is en biedt het hier tegen een schappelijke prijs te koop aan.

Met de ergonomische standaard kan je je laptop (zowel PC als Mac) op een comfortabele kijkhoogte plaatsen. Bye bye nekpijn! Het simpele maar robuuste en stevige ontwerp is gemaakt van duurzaam bamboe en bestaat uit twee unieke stukken die als een puzzelstuk in elkaar passen.

Je laptop ziet er cooler uit en je creëert meer werkruimte op je bureau!

En als dit nog niet genoeg zou zijn, kan je het ontwerp ook gebruiken als boekenhouder of als onderlegger voor je kookpotten… Voor ieder wat wils.

Multifunctioneel, duurzaam, ecologisch en leuk!

 

via www.greentunadesign.be

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Ben jij een eco hero?

Ben jij een eco hero?

“Passie is the spice of life”, dat was Pamela Peeters’ drijfveer om haar boek Eco Hero te schrijven. Ze was 12 toen ze haar eerste milieutijdschriftje maakte. Ondertussen presenteert ze al enkele jaren op de Amerikaanse televisie een show rond ecologie, geeft ze milieuadvies en […]

Print Friendly, PDF & Email
Hello, world!

Hello, world!

Dag wereld, hier ben ik dan! Twee jaar geleden verhuisde Steffi naar Australië en nam Maaike-Louise het roer over. Haar parcours verliep niet over een leien dakje en daarom besloot ze enkel weken geleden om de stekker eruit te trekken. Dat vond ik dan weer […]

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Bamboo puzzle laptopstand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *