Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Bespaar op papier

Bespaar op papier

Blijft die printer maar papier spuwen wanneer je wacht op dat ene webtekstje dat maar niet tevoorschijn komt? Met de handige tool van Print Friendly kan je vanaf nu zoals je misschien al kan vermoeden, een vriendelijke versie afdrukken!

Met de tool kan je ongewenste stukken tekst of afbeeldingen uit de webpagina verwijderen voor je de pagina afdrukt. Je bespaart op papier en inkt en je geduld wordt niet meer op de proef gesteld!

Surf naar de website van Print Friendly of stel de site gewoon in bij je favorietenbalk. Voer de URL in van de webpagina die je wenst af te drukken en klik op de tekst of afbeeldingen die je niet afgeprint wil zien. De lettergrootte van de tekst kan zelfs aangepast worden en je kan ook gebruik maken van de optie geen afbeeldingen.

Als je je selectie niet wil afprinten, kan je er ook voor kiezen om deze te bewaren als een PDF-bestand of om deze door te mailen.

Heb je een blog of een website en wil je je bezoekers de keuze geven om vriendelijk te printen? Dan kan je een Print Friendly Button integreren in je site of blog!

Wij geven jullie alvast een vriendelijke printmogelijkheid, maar zouden het nog fijner vinden als jullie gebruik maken van de PDF- of mailoptie!

 

via www.printfriendly.com

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

WASARA, papieren servies voor spirituele verrijking

WASARA, papieren servies voor spirituele verrijking

Wanneer je een bord vasthoudt, kan de vorm, de textuur en het gebruiksgemak ervan je hart een tel laten overslaan. Het ontlokt een spontane glimlach. WASARA is zo’n (papieren) servies. Op momenten dat vrienden en familie bijeenkomen voor formele of huiselijke feestjes, zullen de elegante, […]

Print Friendly, PDF & Email
Elephant Dung Paper

Elephant Dung Paper

Papier hoeft niet op een traditionele manier van bomen gemaakt worden. De elephant dung of beter gezegd de poep van de olifant is er ook geschikt voor. Een olifant eet dagelijks enorme hoeveelheden bananen, suikerriet, takken, bladeren,… Een deel hiervan verteert het dikhuidige dier maar […]

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Bespaar op papier”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *