Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Soepen en shoppen bij Rianne de Witte

Vrijdagavond, je werk zit erop. Je voelt een onweerstaanbare honger naar lekker eten en mooie kleren. Met het concept Soup&Sustainable van Rianne de Witte in samenwerking met Kitchenkate wordt deze drang zonder twijfel gestild!

De Nederlandse ontwerpster Rianne de Witte is een pionier op het gebied van duurzame mode, door haar gebruik van biologische materialen en door haar fair trade productie.

Zes maal per jaar organiseert de modeontwerpster koopavonden met biologische soep. Perfect voor een vrijdagavond toch?

Je kan er je kleerkast vullen met haar nieuwste ontwerpen of je kan in haar stockcollectie op zoek gaan naar een tijdloze aanwinst, mét een leuke korting!

De biologische cateraar Kitchenkate verzorgt de heerlijke maaltijdsoep die samen met het brood van de biologische bakkerij Gomers uit Breda je maag aangenaam vult!

Reserveren voor de soep, die zes euro per persoon kost, kan een week op voorhand door te mailen naar soup@riannedewitte.com

De avonden vinden altijd op een vrijdag plaats in het Electron gebouw te Breda, van 17.00u tot 21.00u. Dit jaar kan je je nog naar Breda reppen voor soepen en shoppen op 24 juni, 09 september, 11 november en 10 december.

via www.riannedewitte.com

via www.electronbreda.nl

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.