Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Ecologische tuiniers gezocht

Ecologische tuiniers gezocht

De Ecotuindagen van 2011 hebben begin juni een mooi record gehaald! Maar liefst 217 ecologische tuinen in België en Nederland hebben 21000 bezoekers mogen verwelkomen!

Wil je meehelpen om dit record te verbeteren in 2012? Stel je dan nu kandidaat voor de Velt Ecotuindagen 2012 op 02 en 03 juni en zet je ecologische tuin in the spotlight!

Wil jij als ecologische tuinier pronken met je realisaties? Vul dan vòòr 1 augustus 2011 het online formulier in!

 

via www.durftuinierenzonder.be

via www.velt.be

 

Was jij er dit jaar bij? Vertel ons dan hoe het was om als tuinkabouter rond te snuffelen in een ecotuin! Was die ecotuin van jou? Wat vond je dan van die rondsnuffelende tuinkabouters?

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Week van het Bos 2011

Week van het Bos 2011

Begin dit jaar ging in New York het Internationaal Jaar van de Bossen van start. Met deze actie zet de Verenigde Naties het bos in de kijker. De Week van het Bos doet ook mee en met de slogan Bos zonder grenzen trekken ze dit […]

Print Friendly, PDF & Email
Ik kyoto, jij ook?

Ik kyoto, jij ook?

Vandaag schiet ‘ik kyoto‘ uit de startblokken, dé campagne in Vlaanderen en Brussel die duurzaam woon-werkverkeer in de kijker zet. Misschien zat jij vanmorgen wel op de P-trein van 7u56 Gent-Dampoort-Schaarbeek? Hopelijk heb je dan kunnen genieten van het startevent van ik kyoto. Twee wagons […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *