Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Ecotuindagen 2011: 04 en 05 juni

Ecotuindagen 2011: 04 en 05 juni

Op 04 en 05 juni 2011 staan de ecologische tuinen in the spotlight! Er worden meer dan honderd ecologische moestuinen, siertuinen en boomgaarden in België en Nederland opengesteld voor het publiek. Tuinliefhebbers kunnen er zonder schroom komen neuzen! Wie weet ben je na afloop enkele ecotuingeheimen rijker!

Check snel de openingsuren en –data, want die variëren van tuin tot tuin.

Ben je zelf een ecologische tuinier en wil jij ook pronken met je realisaties? Dan kan je je vòòr 1 augustus 2011 kandidaat stellen voor de Ecotuindagen van 2012 op 02 en 03 juni 2012.

Vul het online formulier in of mail of bel je gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mail, soort tuin + oppervlakte) door naar katleen.verhaert@velt.be, 03/287 80 66.

 

via www.durftuinierenzonder.be

via www.velt.be

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Week van het Bos 2011

Week van het Bos 2011

Begin dit jaar ging in New York het Internationaal Jaar van de Bossen van start. Met deze actie zet de Verenigde Naties het bos in de kijker. De Week van het Bos doet ook mee en met de slogan Bos zonder grenzen trekken ze dit […]

Print Friendly, PDF & Email
Ik kyoto, jij ook?

Ik kyoto, jij ook?

Vandaag schiet ‘ik kyoto‘ uit de startblokken, dé campagne in Vlaanderen en Brussel die duurzaam woon-werkverkeer in de kijker zet. Misschien zat jij vanmorgen wel op de P-trein van 7u56 Gent-Dampoort-Schaarbeek? Hopelijk heb je dan kunnen genieten van het startevent van ik kyoto. Twee wagons […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *