Een beetje lente in groeipapier

Een beetje lente in groeipapier

Nog op zoek naar een zonnig kadootje? Dan is groeipapier hét perfecte lentegeschenk bij uitstek! De verrassing zit ‘em namelijk in het papiertje zelf. Groeipapier is gemaakt van gerecycleerd, biologisch afbreekbaar papier én het bevat zaadjes van bloemen, kruiden of groenten. Plant het papiertje in wat potgrond en er zal een mooie verrassing beginnen groeien. Het papiertje zelf vergaat tot compost. Wat is er mooier dan iemand een stukje lente te schenken?

Bij Kudzu kan je terecht voor een leuk setje van vijf plantbare kaartjes met verschillende zaadjes van wilde bloemsoorten. Verras een vriend(-in) of je geliefde hiermee en bij de aanblik van de bloemen zal hij of zij altijd aan je denken!

Het Zuid-Afrikaanse Growing Paper heeft trouwens een heel groot aanbod van groeipapier. Je vindt er wenskaartjes en kalenders maar ook trouwlustigen kunnen hun gading er vinden. Van uitnodigingen tot tafelmenu’s en confetti, om de voetafdruk van je bruiloft op gebied van papier tot een minimum te beperken. En om je gasten een extra mooi aandenken te schenken, een aandenken dat stilletjes verder groeit.

Print Friendly, PDF & Email


3 thoughts on “Een beetje lente in groeipapier”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.