Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Een bos voor ons én 1 jaar gratis allesreiniger voor…

Een bos voor ons én 1 jaar gratis allesreiniger voor…

Ongeveer een jaar geleden kondigden we de Ecover-bosactie aan. Wanneer de kaap van 50000 inschrijvingen bij de Ecover familie gehaald werd, zou Ecover een bos aanplanten met een oppervlakte van 50000 m2.

Joepie! Want het aantal inschrijvingen is gehaald! Ecover plant een bos in het najaar! Samen met jullie verzamelden we 556 handtekeningen!

Zoals jullie weten, hing er ook een mooie prijs vast aan deze actie: namelijk gedurende één jaar gratis allesreiniger, voor een ecofris en proper huis. Proficiat, Sandra Buster, jij bent de gelukkige winnaar van het prachtige geschenkpakket van Ecover! Héél binnenkort mag je 6 x 1.5l allesreiniger citroen met een Ecover verrassingspakketje bij je thuis verwachten. Ideaal om aan de lenteschoonmaak te beginnen, geniet ervan!

Dankjewel lieve ecolovers voor jullie inzet en dankjewel Ecover voor het nieuwe bos en jullie producten.

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

Print Friendly, PDF & Email
Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Het begon als een blog: Green Kitchen Stories, met gezonde vegetarische recepten. Nu mogen David en Luise met trots hun eerste boek voorstellen: The Green Kitchen! Het boek deelt 100 recepten uit hun dagelijkse leven én geeft enkele simpele tips om je voorraadkast meer divers […]

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Een bos voor ons én 1 jaar gratis allesreiniger voor…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *