Een dag uit het leven van…Miss Green!

Een dag uit het leven van…Miss Green!

Zoals beloofd zullen we je regelmatig een kijkje bieden achter de schermen van een webshop. Vorige keer kon je zien hoe een doordeweekse dag van I ♥ Eco eruit ziet. De tweede webshop die aan de beurt komt, is Miss Green. En af en toe knalt het daar! Het bewijs wordt hier geleverd!

Maaike Groen nam deel aan het event WE Keep On Growing en de kick off werd op 31 januari gegeven door de Nederlandse prinses Maxima!

WE Keep On Growing wil vrouwelijke ondernemers in Nederland helpen om hun ambities te realiseren. Maaike is één van de geselecteerde ondernemers die twee jaar lang coaching van een ervaren ondernemer krijgt. Achteraf zal zij op haar beurt als mentor haar ervaringen delen met andere ambitieuze vrouwen.

“Die dag heb ik op het Ministerie van Economische Zaken een praatje gegeven over maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dit in het bijzijn van prinses Maxima! Het was een bijzondere dag. Natuurlijk was ik hier vooraf enorm zenuwachtig voor want ik had er zo hard voor gewerkt. Maar toen iemand me toefluisterde dat ik niet mocht vergeten om er van te genieten, nam ik die raad ter harte. En genieten dat ik gedaan heb! Het was een spannende dag die ik niet snel zal vergeten!”

Bedankt Maaike dat je die prachtige dag met ons hebt willen delen! We wensen je een bloeiende en mooie ervaring toe!

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Een dag uit het leven van…Miss Green!”

  • Maaike, dit is geweldig! De hele familie heeft ervan genoten. En ik geniet met nog meer enthousiasme van mijn blauwe overslagtrui, die je me in Rognes gegeven hebt. Een topper! Net een nieuwe blauwe broek erbij gekocht. Veel liefs aan Taco, Jurre en Puck! Marion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.