Een dag uit het leven van…Nina’s Nature!

Een dag uit het leven van…Nina’s Nature!

Nina’s Nature maakt natuurlijke parfums zonder alcohol. Hoe, waar en wanneer Nina dat doet, zie je hier in Een Dag Uit Het Leven Van…We gunnen je een blik achter de schermen!

Vrienden zijn goedkoper dan een psychiater, een waarheid die klopt als een bus en tevens een leuk kadootje van een vriendin waarmee ik m’n ontbijt en ook de dag inzette. Daarna was het tijd voor boodschappen, om de kippen te voeren, de poes eten te geven en om mijn zoon a.k.a. Lego Piet naar school te brengen.

De hond hoort ook thuis in de dagelijkse routine en dat zen-momentje is me dan ook lief. Heerlijk uitwaaien, even in het groen, dat kan deugd doen. De werkdag van Nina’s Nature begint pas echt met een koffie bij de hand, e-mails die gecheckt moeten worden en daaropvolgend bestellingen die ik opvolg met onder andere een welgemeend bedankje.


En dan is het tijd voor het échte werk, namelijk parfums maken! Voor de webshop heb ik dan ook foto’s nodig van m’n welriekende pareltjes. Een te zonnige dag is niet zo best om te fotograferen, maar het kan wel leuke effectjes opleveren! Ik eindig de dag en zet de avond in met het maken van parfumzakjes. Slaapwel!

Nina’s Natures geurige composities hebben een aromatherapeuthische “soul support”-werking. Natuurlijke geuren missen hun effect niet, je kan ze dus doelbewust gebruiken…

Print Friendly, PDF & Email


6 thoughts on “Een dag uit het leven van…Nina’s Nature!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.