Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Fou de Feu

Fou de Feu

Keramisch Vormgever Veerle Van Overloop wil terug vuur brengen in de ambacht van keramiek. Ze is gepassioneerd door vuur en door klei. Vandaar: Fou de Feu.

Een docente uit het secundair onderwijs ontstak het vuur in Veerle’s hart voor keramiek. Ze kon niets anders doen dan haar hart te volgen. “De plasticiteit van een blok klei heeft iets magisch. Ik keek altijd vol bewondering toe hoe mijn docente van zo’n blok een prachtige vorm maakte.”

In 2009 startte Veerle haar eigen atelier Fou de Feu waar ze haar liefde voor keramiek omvormt tot prachtige, unieke creaties. Handgemaakte charme.

Fou de Feu is op en top ambachtelijk. Ze doet alles zelf: van ontwerp tot creatie tot verkoop. Wil je weten waar je een uniek handgemaakt stuk van Fou de Feu kan verkrijgen? Check dan snel de verkooppunten! Fou de Feu is ook te vinden bij één van de vrienden van I ♥ Eco: De Invasie.

Het servies is niet alleen ontstaan uit vuur maar zet je hart ook in vuur door de mooie tekstjes die erin gebrand staan! De vurige favorieten van I ♥ Eco:

me tarzan – I’m not jane // sugar me – I’m candy free // in the mood – let’s play

via http://www.foudefeu.com/

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.