Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Geef eens een complimentje

Geef eens een complimentje

Morgen, 1 maart, is het Complimentendag in België! Dé perfecte dag om je vrienden, familie, buren, collega’s,…eens in de bloemetjes te zetten met een welgemeend compliment. Natuurlijk biedt elke dag een mooie gelegenheid om met pluimpjes te gooien naar je medemens, maar morgen is een bewuste dag om meer positiviteit in de wereld te brengen.

Complimentendag werd 2 jaar geleden in het leven geroepen door het positieve mindstyle-magazine CHANGE think positive. Om de krachten te bundelen, lanceerden ze een oproep naar andere organisaties om mee te stappen in dit positieve verhaal. Bond Zonder Naam en bpost zijn enkele van de instanties die mee op de kar gesprongen zijn.

Onder de noemer “bpositive, en verstuur een complimentje” heeft bpost voor deze speciale dag dus een campagne gelanceerd die al jullie complimentjesgevers een handje kan helpen. Op 27 en 28 februari hebben zo’n 4,4 miljoen gezinnen een kaart van bpost in de bus gekregen. De rechterkant van de kaart is een voorgefrankeerde postkaart die afgeknipt kan worden en waarmee iedereen gratis een complimentje kan versturen. Als je het kaartje op 29 februari, vandaag dus, bust en als de bus vandaag nog gelicht wordt, zorgt bpost ervoor dat het afgeleverd wordt op 1 maart, Complimentendag.

Op welk mooi compliment heb jij zitten broeden en aan wie en waarom wil je het geven? Laat het ons weten als reactie op dit bericht, of op onze Facebook-pagina. Laat ons en de ecolovers er mee van genieten!

Be positive!

Beeld en gratis download hier!

via www.complimentendag.be

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Trek de natuur in tijdens de Week van het Bos!

Trek de natuur in tijdens de Week van het Bos!

Op 14 oktober vragen de politici om onze stem, maar voel je vrij om daarna volmondig voor de natuur te kiezen! Kwestie van een beetje tot rust te komen na al dat verkiezingsnieuws. Fietsers, ruiters, kinderen, personen met een beperkte mobiliteit, vogelaars (nee hoor, dit […]

Print Friendly, PDF & Email
Binnen 7 dagen 40 dagen zonder vlees?

Binnen 7 dagen 40 dagen zonder vlees?

  Dagen Zonder Vlees is een campagne van de 23-jarige Alexia Leysen. De studente Theaterregie aan de Toneelacademie Maastricht lanceerde in 2011 een oproep via Facebook om samen met haar vegetarisch te vasten. Duizenden Vlamingen gingen toen de uitdaging aan en dit jaar zet ze alles op alles […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *