Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Goeiemorgen, ontluikende lente

Goeiemorgen, ontluikende lente

De lente tikt zachtjes op onze schouders en is klaar om z’n bloesems de wereld in te sturen. En of wij er ook klaar voor zijn! Hier een prachtig geanimeerd voorsmaakje op wat ons te wachten staat.

Four is een ode aan de natuur en in het bijzonder aan het verstrijken van de seizoenen. Zij bepalen het ritme van alle levende wezens en voeden onze hoop.

Het animatiefilmpje speelt zich af in een bos, één van de plekken die tijdens een seizoensverandering het meest beïnvloed wordt door veranderende kleuren en vormen. Het aanbreken van een nieuw seizoen wordt uitgebeeld als het ontwaken van een elfje, de Lente. Goeiemorgen!

Four from InkyMind on Vimeo.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Boomgaard – Bart Moeyaert

Boomgaard – Bart Moeyaert

Ter ere van de lente, een gedicht van Bart Moeyaert, Boomgaard. Kom hier, dat ik je bijt, je als een appel eet, en – zoals dat gaat – van blijdschap niet meer weet waar ik mijn handen laat. Je bent een boomgaard, eigenlijk, waarvan ik […]

Print Friendly, PDF & Email
Geïnspireerd door Evergreen by Freund

Geïnspireerd door Evergreen by Freund

De lucht voelt zacht en ruikt anders. De lente is bijna in het land! Krijg je zin om je interieur te verfrissen en wil je de groene lente in huis halen? Met deze Evergreen lukt dat perfect zou ik zo zeggen. De Evergreen is een groen […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *