Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Greenpeace limited edition T-shirts

Greenpeace limited edition T-shirts

Greenpeace wil de aarde beschermen en doet dat gepassioneerd. Ze willen verandering brengen door vredevol actie te ondernemen ter bescherming van deze fragiele planeet en om oplossingen voor een groene en vredige toekomst te promoten.

Help Greenpeace hun campagne voor verandering uit te dragen en haal één van hun limited edition T-shirts in huis! De shirts zijn één voor één gemaakt van 100% biologisch katoen en ze zijn EKO-gecertificeerd. Bij de productie ervan zijn er geen sweatshops aan te pas gekomen. Integendeel, ze zijn door fair trade tot stand gekomen. De katoenboeren krijgen een eerlijke en stabiele prijs voor hun katoen zodat ook zij hun toekomst kunnen plannen.

Greenpeace houdt niet van verspilling en ziet elke geproduceerde T-shirt graag gedragen, daarom zijn de T-shirts limited edition. Kies dus snel de jouwe uit!

Elke verdiende euro zal gebruikt worden om actie te ondernemen voor het milieu. En voor elke T-shirt die verkocht wordt, gaat 3,75 euro naar Greenpeace campagnes.

Door een Greenpeace T-shirt te dragen, help je mee om hun werk bekend te maken en vraag je aandacht voor het beschermen van de aarde.

Met liefde ontworpen, met trots te dragen.

Welke boodschap wil jij verkondigen?

#Save the forest#Don’t mess with the gorilla#Little big planet#It’s not too late#

via www.greenpeace-shop.be

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.