Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Greenpeace limited edition T-shirts

Greenpeace limited edition T-shirts

Greenpeace wil de aarde beschermen en doet dat gepassioneerd. Ze willen verandering brengen door vredevol actie te ondernemen ter bescherming van deze fragiele planeet en om oplossingen voor een groene en vredige toekomst te promoten.

Help Greenpeace hun campagne voor verandering uit te dragen en haal één van hun limited edition T-shirts in huis! De shirts zijn één voor één gemaakt van 100% biologisch katoen en ze zijn EKO-gecertificeerd. Bij de productie ervan zijn er geen sweatshops aan te pas gekomen. Integendeel, ze zijn door fair trade tot stand gekomen. De katoenboeren krijgen een eerlijke en stabiele prijs voor hun katoen zodat ook zij hun toekomst kunnen plannen.

Greenpeace houdt niet van verspilling en ziet elke geproduceerde T-shirt graag gedragen, daarom zijn de T-shirts limited edition. Kies dus snel de jouwe uit!

Elke verdiende euro zal gebruikt worden om actie te ondernemen voor het milieu. En voor elke T-shirt die verkocht wordt, gaat 3,75 euro naar Greenpeace campagnes.

Door een Greenpeace T-shirt te dragen, help je mee om hun werk bekend te maken en vraag je aandacht voor het beschermen van de aarde.

Met liefde ontworpen, met trots te dragen.

Welke boodschap wil jij verkondigen?

#Save the forest#Don’t mess with the gorilla#Little big planet#It’s not too late#

via www.greenpeace-shop.be

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Introductie van het Ecoplan Gent

Introductie van het Ecoplan Gent

Begin juni kreeg ik een “officiële persuitnodiging” in mijn mailbox om het nieuwe Ecoplan van Gent als eerste te ontvangen én te testen. Daar zegt I ♥ Eco geen neen tegen! Ik was een half uurtje eerder aanwezig bij de gezellige Gentse Coffee bar Simon Says. […]

Print Friendly, PDF & Email
Win de eerste Nederlandstalige gids voor eerlijke kleding!

Win de eerste Nederlandstalige gids voor eerlijke kleding!

Kleding, we zijn er elke dag mee bezig. Een mooie garderobe is onmisbaar voor iedereen die stijlvol door het leven wil gaan. Misschien wil je je kleerkast wel aanvullen met enkele fair trade stuks. Dan is dit boek van Marieke Eyskoot dé gids die je […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *