Heerlijk vrouwelijke kerstkado’s

Heerlijk vrouwelijke kerstkado’s

Staat de kerstboom al fier te pronken in de woonkamer, maar ben je je hoofd nog aan het breken over wat je er dit jaar onder gaat leggen? Dan hebben wij de komende dagen enkele leuke tips voor je in petto! Vandaag heerlijk vrouwelijke kerstkado’s voor (groot-)moeders en (klein-)dochters…

Zeep / Limelace Trio Van Durance Marseille-zeepjes

Uit de schatten van de Provence heeft Durance de rijkdom van haar producten gepuurd. Ze werken met de meest delicate en kostbare geuren uit de natuur. Bij Limelace vind je dit heerlijke trio van Marseille-zeepjes. De zeepjes zijn volgens het traditionele recept verrijkt met 100% natuurlijke oliën. Extra mild dankzij de zoete amandelolie.

Kopje + schoteltje / Babongo Kim Welling Kopje En Schotel Slapend Vosje

Kim Welling heeft dit kopje en bijpassend schoteltje geïllustreerd met een slapend vosje, een pijnboom en een paar huisjes. Ze werd geïnspireerd door een reis naar Canada om dit unieke vintage setje uit hergebruikt servies te maken. Van elk item maakt ze dus maar één exemplaar. Babongo makes it easy being green.

Massage-kaars / Ecochick Sensations Massage Candle

Met de duurzame producten van Ecochick kan je de wereld verbeteren zonder de slaapkamer te verlaten. Deze massage-kaars heeft natuurlijke oliën en vitamine E in zich. Wanneer je de kaars aansteekt, geniet je best een vijftiental minuutjes van het zalige aroma. Wanneer de was gesmolten is, doof je de vlam en gebruik je de olie om lekker te masseren of gemasseerd te worden.

Theedoek / Kudzu Ferm Living Theedoek Birdcage

Vogeltje, gij zijt gevangen…Gelukkig zit je in een mooie vogelkooi, ontworpen door het Deense Ferm Living. Ferm Living ontwerpt leuke interieurspullen met een grafische touch. De theedoek is iets groter dan een keukenhanddoek en is gemaakt van stevig biologisch katoen. Te vinden bij Kudzu, een bijzondere ecosupermarkt met een groen hart.

Kommetje / Fairygood Kommetje Hout/Mint

In het noorden van de Filipijnen, namelijk in de regio Pampanga wordt dit mooie kommetje fair trade geproduceerd uit massief acacia hout. Met meer dan 40 jaar ervaring in houtbewerking streeft het bedrijf naar een gezonde, creatieve en plezierige werkomgeving voor zijn werknemers. Te vinden bij dé duurzame kadowinkel, Fairygood.

Armbandje / A Beautiful Story Little Copper Bracelet

Handgemaakte fair trade sieraden zoals deze Little Copper Bracelet vind je bij A Beautiful Story. Deze armband is gemaakt van kleine, koperkleurige kraaltjes. Er hangt ook een rosequartz steentje aan. Deze steen heeft een typisch vrouwelijke energie. Hij helpt je te leven vanuit je hart en laat je creativiteit stromen. De energie is emotioneel en liefdevol.

Ring / Earthlings Studio Tickle Ring Theekan

Bij Earthlings vind je originele juweeltjes die stuk voor stuk gemaakt zijn uit natuurlijke of gerecycleerde materialen. Het Oost-Vlaamse Studio Tickle snijdt kleine figuurtjes uit oude porseleinen borden en maakt er een uniek juweel van, zoals deze prachtige Theekan ring. Een laagje vernis maakt het mooi af.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.