Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Het Ministerie Van Unieke Zaken

Het Ministerie Van Unieke Zaken

Het doet mij een beetje aan Harry Potter denken. Met een beetje getover en veel creativiteit voert Het Ministerie Van Unieke Zaken een vriendelijke jihad tegen de eenheidsworst en het vierkant vakjesdenken. Het Ministerie ontdekt, herontdekt, ontwerpt en herontwerpt. Minister VON-B heeft drie departementen opgericht waarin hij verwensingen, verlichting, klank en nog veel meer met bijzonder veel goesting creëert.

Het Departement Verwensingen maakt met veel gegniffel wens- en verwenskaartjes uit herontdekte foto’s en haast vergeten beelden. Soms verkrijgbaar in een bruine envelop.

Het Departement Von-Boom ontwikkelt de Boompa’s, docking stations gemaakt uit terminale radiomeubels die gepimpt worden. Je bompa herkent het terminale geval wel maar het moderne toestel, zoals Ipad, Ipod, MP3 speler of Smart Phone, dat in de sleuf gestopt wordt waarschijnlijk niet.

En tenslotte is er het Departement Illuminatie dat de ziel is van het Ministerie Van Unieke Zaken. Geen licht om een verloren lens terug te vinden maar wel fundamenteel licht in het duister.

Wil je de toverkunsten van het Ministerie Van Unieke Zaken eens in levende lijve bewonderen? Dat kan. Op 25 maart te bewonderen in De Vitrine in Brugge en op 1 april in C-Mine in Genk bij Handmade in Belgium.

Eenheidsworst lusten wij niet, maar een worst zoals deze des te meer!

via www.von-b.be

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Het Cradle to Cradle Concept

Het Cradle to Cradle Concept

Cradle to cradle, je hebt er al van gehoord of nog niet. Recycling en upcycling zijn termen die je misschien bekender in de oren klinken. Allemaal zijn het begrippen die te maken hebben met duurzame productontwikkeling, maar cradle to cradle is het summum van ecologisch […]

Print Friendly, PDF & Email
DIY speelkleed van vintage stoffen – Gastblog van Allihoppa

DIY speelkleed van vintage stoffen – Gastblog van Allihoppa

Als bloggers lezen we bij I Love Eco natuurlijk veel andere blogs. We laten je af en toe kennis maken met onze favorieten. Ditmaal laat Annelies van Allihoppa zien wat ze in huis heeft op DIY gebied. Neem een kijkje op haar blog Allihoppa voor nog […]

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Het Ministerie Van Unieke Zaken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *