Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

I ♥ Eco enquête

I ♥ Eco enquête

Zoals je wel weet staat I ♥ Eco al een jaar online z’n mannetje. Tijd voor introspectie, voor een schouderklop en voor eventuele verbetering. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Wij bij I ♥ Eco zijn benieuwd naar jouw mening over onze webgids, over onze blog en over onze manier van communiceren met jou. Wat vind jij leuk aan I ♥ Eco en waar kunnen we nog aan werken? Jouw mening is belangrijk!

Geef jouw feedback door deze korte enquête in te vullen.

Bedankt om samen met ons even stil te staan. Onderweg naar een duurzame wereld op een aangename manier, dat is waar we naar streven.

Zet deze oproep gerust op jouw Facebook-profiel en vraag ook je vrienden en familie om de enquête in te vullen. Hoe meer meningen, hoe meer vruchten.

“Spread the eco-♥”
Het I ♥ Eco Team

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

Drie dikke smakkerds voor ons, I ♥ Eco, omdat we het nieuwe jaar inzetten met onze eerste verjaardag! Hipperdepiep…HOERA! Het was een spannend jaar boordevol mooie en nieuwe ervaringen. Een zoektocht werd het naar het juiste evenwicht, naar elkaar, naar jullie. Wat we gevonden hebben, […]

Print Friendly, PDF & Email
Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Welkom op onze vernieuwde blog! We kondigen het al sinds een paar weken aan en vandaag is het dus zover. Onze blog steekt in een nieuw jasje! Zo kom je bijvoorbeeld vanaf vandaag iets meer te weten over Steffi en mij. Ben je benieuwd naar […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *