Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

I ♥ Eco op Eco Today

I ♥ Eco op Eco Today

Op 22 en 23 oktober kan je I Love Eco vinden op de eco beurs Eco Today in De Beurshal in Brugge.

Eco en duurzaamheid, dat zijn de kernwoorden waar deze beurs om draait. Van biovoeding, tot duurzame woning- en kantoorinrichting en duurzame energieproductie, je vindt het allemaal op Eco Today.

Uiteraard kan je ons in levende lijve komen bewonderen, maar Trashilicious zal er ook staan met handtassen, portefeuilles en juwelen die volledig gemaakt zijn van gerecycleerde materialen. Eerlijke handel die de afvalberg verkleint! En voor (h)eerlijke seizoenswijntjes kan je terecht bij de stand van Fairwine. Zij zoeken de smakelijkste, biologische wijntjes voor jou uit. Dankzij het Fairwine-abonnement is het enige dat jij hoeft te doen, de wijntjes te proeven en er lekker bij te gaan zitten.

Ook enkele vrienden van I Love Eco zullen van de partij zijn zoals Bioforum, die je misschien wel kent van de Biogenietengids en hun bio tips. EVA, alombekend van hun Donderdag Veggiedag campagne en Velt die de ecologische tuinierder in je naar boven haalt en je ecologische plantentips geeft, houden ons ook gezelschap.

En als dat nog niet genoeg redenen zijn om naar Eco Today af te zakken, hebben we er hier nog een paar!

Wat dacht je van een gratis natuurlijke haarbehandeling? De Hairborist biedt de bezoekers van Eco Today een gratis natuurlijke haarkleuring en/of brushing en massage aan. Niet twijfelen als je het mij vraagt.

Er worden ook enkele leuke workshops gehouden waarvoor je je kan inschrijven.

Styliste Rose Casier geeft je heel wat tips en inspiratie mee voor hoe je je kleerkast creatief en modieus kan pimpen. Neem alvast enkele kledingstukken mee en wie weet, geef je er in een handomdraai een hedendaagse look aan!

En als je een liefhebber bent van klassieke gerechten zoals worst met appelmoes, macaroni met hesp en kaas, kip curry,… maar wil je er een vegetarische toets aan geven, dan leert Sabine Martens je tijdens een demonstratiecursus hoe je er een vegetarische versie van maakt om duimen en vingers van af te likken!

Off you go, to Eco Today!

 

meer info vind je op www.ecotoday.be


Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

Drie dikke smakkerds voor ons, I ♥ Eco, omdat we het nieuwe jaar inzetten met onze eerste verjaardag! Hipperdepiep…HOERA! Het was een spannend jaar boordevol mooie en nieuwe ervaringen. Een zoektocht werd het naar het juiste evenwicht, naar elkaar, naar jullie. Wat we gevonden hebben, […]

Print Friendly, PDF & Email
Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Welkom op onze vernieuwde blog! We kondigen het al sinds een paar weken aan en vandaag is het dus zover. Onze blog steekt in een nieuw jasje! Zo kom je bijvoorbeeld vanaf vandaag iets meer te weten over Steffi en mij. Ben je benieuwd naar […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *