Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

I ♥ Eco op Eco & Zo

I ♥ Eco op Eco & Zo

Op zondag 28 augustus kan je I ♥ Eco vinden op de bio-ecologische beurs Eco & Zo in Limburg. Ook enkele van onze trouwe webshops kan je in levende lijve gaan bewonderen rond de site van de Waterburcht van Millen.

De bijzondere ecosupermarkt Kudzu zal er zijn met verrassende, propere alternatieven voor alledaagse spullen! En vooral met een groen hart.

Trashilicious zal er staan met handtassen, portefeuilles en juwelen die volledig gemaakt zijn van gerecycleerde materialen. Eerlijke handel die de afvalberg verkleint!

GOEDvandoen gaat voor zichzelf en voor jou op zoek naar een groene levensstijl, gewoon omdat het goed is en het resultaat van hun zoektocht kan je op Eco & Zo gaan bekijken.

En we zijn blij dat I ♥ Eco’s vriend Swishing ook van de partij zal zijn! Wissel je vergeten kledingstukken uit en laat je opmaken door professionele visagisten en kappers op het Swishing event.

Eco & Zo staat volledig in het teken van eco en bio en is opgebouwd uit drie thema’s: ECO&Bouwen, ECO&Wonen en ECO&Leven.

Eco & Zo is trouwens meer dan een beurs, het is een event op zich dat uniek is voor Limburg. De standen volgen binnen én buiten een unieke route rond de Waterburcht van Millen!

Zoals gezegd, staat alles die dag in het teken van eco. Zelfs de catering zal bio zijn! Biologische snacks, pannenkoeken met zelfgemaakte confituur, biosapjes en eerlijke hapjes. Begin al maar te watertanden.

Voor iedereen die eco denkt en eco leeft!
Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

Drie dikke smakkerds voor ons, I ♥ Eco, omdat we het nieuwe jaar inzetten met onze eerste verjaardag! Hipperdepiep…HOERA! Het was een spannend jaar boordevol mooie en nieuwe ervaringen. Een zoektocht werd het naar het juiste evenwicht, naar elkaar, naar jullie. Wat we gevonden hebben, […]

Print Friendly, PDF & Email
Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Welkom op onze vernieuwde blog! We kondigen het al sinds een paar weken aan en vandaag is het dus zover. Onze blog steekt in een nieuw jasje! Zo kom je bijvoorbeeld vanaf vandaag iets meer te weten over Steffi en mij. Ben je benieuwd naar […]

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “I ♥ Eco op Eco & Zo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *