I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

Drie dikke smakkerds voor ons, I ♥ Eco, omdat we het nieuwe jaar inzetten met onze eerste verjaardag! Hipperdepiep…HOERA!

Het was een spannend jaar boordevol mooie en nieuwe ervaringen. Een zoektocht werd het naar het juiste evenwicht, naar elkaar, naar jullie. Wat we gevonden hebben, laten we verder ontspruiten tijdens het komende jaar. De eco-♥ houden we warm in ons hart.

We gaan het tweede jaar vrolijk en gezwind in, vol goede moed, vol inspiratie, met open ogen en een open geest! Hopelijk genieten jullie er even hard van als wij…

En omdat het feest is, hebben we een leuk geschenkje voor jullie in petto!

Het nieuwe jaar gaat meestal van start met een hoop goede voornemens. Ook dit jaar zal waarschijnlijk niet anders zijn. Wij willen jullie helpen met het goede voornemen om wekelijks op een georganiseerde manier inkopen te doen, zonder stress maar met véél inspiratie.

Daarom hebben we voor jullie een mooi Winter-Weekmenu gemaakt. Het enige dat je moet doen, is er één keer per week rustig gaan bijzitten om te beslissen welke gerechtjes je de komende week wil bereiden. Laat je gerust inspireren door het lijstje met winterse seizoensgroenten. Wanneer je dit alles ingepland hebt, noteer je simpelweg de nodige ingrediënten in het boodschappenlijstje. En jij bent zo klaar als Kees!

Bovenaan dit bericht zie je alvast een preview van ons Winter-Weekmenu, maar de échte hoge resolutieversie kan je hier downloaden.

Spread the eco-♥ want iedereen is welkom om het Winter-Weekmenu (gratis) te downloaden.

Laat ons weten wat je er van vindt en wie weet staat er wel een lente-versie van in het verschiet!

Met dank aan Lieke van der Vorst voor haar prachtige handgetekende illustraties!

Print Friendly, PDF & Email


11 thoughts on “I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.