Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

I ♥ Eco Blog – Inspiratie met een hart voor de natuur

I ♥ Eco Blog – Inspiratie met een hart voor de natuur

I ♥ Eco blogt! Enkele maanden na de geboorte van onze vrolijke webgids I Love Eco hebben we het op een bloggen gezet! Met de I ♥ Eco blog willen we mensen inspireren door hen verhalen met een hart voor de natuur aan te bieden.

Je hoort en leest het overal. We willen op een milieuvriendelijke en ethische manier consumeren maar we worstelen nog steeds met prangende vragen als hoe, wat en waar. Daarom hebben we de vrolijke webgids I Eco opgericht als antwoord hierop. De webgids biedt toffe ecoproducten aan van ecologische webshops.

Maar naast deze leuke webshops bestaan er nog zovele andere mooie en inspirerende initiatieven die ook hun plekje bij I ♥ Eco verdienen… Vandaar de oprichting van deze I ♥ Eco Blog!

We willen jullie, de ecolovers, dichter bij de natuur brengen!

Laat je inspireren of inspireer ons! Deel die leuke ecotip, dat speciale moment of die mooie ervaring met ons en met de andere ecolovers!

Geniet ervan en spread the eco-♥!

 

via www.iloveeco.be

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “I ♥ Eco Blog – Inspiratie met een hart voor de natuur”

  • Gefeliciteerd! Jullie blog is niet alleen heel erg mooi maar vooral heel interessant! Ik kijk uit naar jullie postings en vooral naar uitwisseling en dioaloog! Misschien willen jullie ook eens op mijn blog kijken ?:) liv

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.