Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Ik kyoto, jij ook?

Ik kyoto, jij ook?

Vandaag schiet ‘ik kyoto‘ uit de startblokken, dé campagne in Vlaanderen en Brussel die duurzaam woon-werkverkeer in de kijker zet.

Misschien zat jij vanmorgen wel op de P-trein van 7u56 Gent-Dampoort-Schaarbeek? Hopelijk heb je dan kunnen genieten van het startevent van ik kyoto. Twee wagons werden omgetoverd tot een heuse ruilbeurs, de ene om boeken en cd’s te ruilen, de andere om trendy, tweedehands kledij te ruilen dankzij Swishing.

Laat ons weten wat jij op de kop hebt kunnen tikken!

Die ik kyoto-ruiltrein is natuurlijk maar het begin van de campagne die vanaf vandaag nog loopt tot 21 juni. Gedurende 13 weken kunnen ik kyoto-werknemers duurzame pendeldagen bijeen sprokkelen. Als je minstens 20 van die duurzame dagen gependeld hebt, dan maak je kans op 1 van de 556 mooie prijzen.

Schrijf je gratis in voor heel wat gezondheids- en pendeltips, ideetjes voor leuke acties én vooral om mee te werken aan een duurzaam pendelbeleid op je werk!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Week van het Bos 2011

Week van het Bos 2011

Begin dit jaar ging in New York het Internationaal Jaar van de Bossen van start. Met deze actie zet de Verenigde Naties het bos in de kijker. De Week van het Bos doet ook mee en met de slogan Bos zonder grenzen trekken ze dit […]

Print Friendly, PDF & Email
Greenpeace limited edition T-shirts

Greenpeace limited edition T-shirts

Greenpeace wil de aarde beschermen en doet dat gepassioneerd. Ze willen verandering brengen door vredevol actie te ondernemen ter bescherming van deze fragiele planeet en om oplossingen voor een groene en vredige toekomst te promoten. Help Greenpeace hun campagne voor verandering uit te dragen en […]

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Ik kyoto, jij ook?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *