Ja, ik wil. Fairtrade all the way…

Ja, ik wil. Fairtrade all the way…

Ja, ik wil. Trouwen is keuzes maken. Je kiest voor je partner en dat wil je natuurlijk vieren met een droomfeest. Heb je zin om je trouwfeest op een andere, duurzame en eerlijke manier te plannen? Dan helpt de Online Fairtrade Wedding Planner van de Fairtrade Gemeente Heusden-Zolder je daar een handje bij.

De wedding planner biedt je een hoop achtergrondinformatie, leuke tips, weetjes en verkooppunten waar je terecht kan voor duurzame alternatieven. Een bewuste keuze maken op gebied van trouwkledij, trouwringen of -juwelen, trouwboeket, uitnodigingen, feestmenu en honeymoon maken van je feest al snel een duurzaam pareltje. Zonder veel extra moeite creëer je een persoonlijke touch met een diepere betekenis. Heb je een mooi juweel geërfd van je grootouders of van een ander dierbaar familielid? Geef dat stukje goud of zilver dan een tweede leven en laat er een bijzonder trouwjuweel van maken. Meer van die originele tips vind je dus bij de Online Fairtrade Wedding Planner.

Ja, ik wil een kindje. Een logische stap na dat duurzaam ja-woord. Maar ook voor deze stap kan je bewuste keuzes maken. Kersverse ouders staan meer dan ooit stil bij de toekomst van hun kleine spruit. Tips en tricks voor een duurzaam geboortekaartje, duurzame doopsuiker, luiers en andere babyspullen krijg je bij de Online Babyplanner, ook ontwikkeld door de gemeente Heusden-Zolder.

Go fairtrade all the way!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.