Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Ja, ik wil. Fairtrade all the way…

Ja, ik wil. Fairtrade all the way…

Ja, ik wil. Trouwen is keuzes maken. Je kiest voor je partner en dat wil je natuurlijk vieren met een droomfeest. Heb je zin om je trouwfeest op een andere, duurzame en eerlijke manier te plannen? Dan helpt de Online Fairtrade Wedding Planner van de Fairtrade Gemeente Heusden-Zolder je daar een handje bij.

De wedding planner biedt je een hoop achtergrondinformatie, leuke tips, weetjes en verkooppunten waar je terecht kan voor duurzame alternatieven. Een bewuste keuze maken op gebied van trouwkledij, trouwringen of -juwelen, trouwboeket, uitnodigingen, feestmenu en honeymoon maken van je feest al snel een duurzaam pareltje. Zonder veel extra moeite creëer je een persoonlijke touch met een diepere betekenis. Heb je een mooi juweel geërfd van je grootouders of van een ander dierbaar familielid? Geef dat stukje goud of zilver dan een tweede leven en laat er een bijzonder trouwjuweel van maken. Meer van die originele tips vind je dus bij de Online Fairtrade Wedding Planner.

Ja, ik wil een kindje. Een logische stap na dat duurzaam ja-woord. Maar ook voor deze stap kan je bewuste keuzes maken. Kersverse ouders staan meer dan ooit stil bij de toekomst van hun kleine spruit. Tips en tricks voor een duurzaam geboortekaartje, duurzame doopsuiker, luiers en andere babyspullen krijg je bij de Online Babyplanner, ook ontwikkeld door de gemeente Heusden-Zolder.

Go fairtrade all the way!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Introductie van het Ecoplan Gent

Introductie van het Ecoplan Gent

Begin juni kreeg ik een “officiële persuitnodiging” in mijn mailbox om het nieuwe Ecoplan van Gent als eerste te ontvangen én te testen. Daar zegt I ♥ Eco geen neen tegen! Ik was een half uurtje eerder aanwezig bij de gezellige Gentse Coffee bar Simon Says. […]

Print Friendly, PDF & Email
Win de eerste Nederlandstalige gids voor eerlijke kleding!

Win de eerste Nederlandstalige gids voor eerlijke kleding!

Kleding, we zijn er elke dag mee bezig. Een mooie garderobe is onmisbaar voor iedereen die stijlvol door het leven wil gaan. Misschien wil je je kleerkast wel aanvullen met enkele fair trade stuks. Dan is dit boek van Marieke Eyskoot dé gids die je […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *