Kies een Weleda-teler en win een reis!

Kies een Weleda-teler en win een reis!

Zoals jullie al op deze blog hebben kunnen lezen, viert Weleda dit jaar zijn 90ste verjaardag. Om dit te vieren, gaven ze vorige maand mooie cadeaupakketten weg aan enkele van onze Facebook fans.

Maar Weleda zou Weleda niet zijn, mochten ze hun telers ook niet eens flink in de bloemetjes zetten! Weleda’s 100% natuurlijke verzorgingsproducten bestaan al 90 jaar, mede dankzij de telers die de natuurlijke ingrediënten al 90 jaar op duurzame wijze telen voor Weleda.

Voor deze duurzame samenwerking wil Weleda hen bedanken met een stimuleringsprijs van     10 000 euro! Er zijn 9 teeltprojecten genomineerd en welke teler die fantastische prijs in de wacht zal slepen, mogen jullie bepalen!

De genomineerde ingrediënten zijn Sesam, Amandel, Duindoorn, Calendula, Arnica, Rozen, Granaatappel, Jojoba en Lavendel.

Kies hier je favoriete project, stem en ook jullie maken kans op een fantastische prijs, namelijk een 8-daagse reis voor 2 personen naar het land waar de ingrediënten van jullie favoriete product vandaan komen!

Waar wachten jullie nog op?

– Achter je favoriete product gaat een duurzame wereld schuil! –

via www.weleda.be

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.